Algemeen

KRAS Busreizen maakt voor de uitvoering van haar reizen gebruik van de bussen en chauffeurs van KRAS Touringcars . KRAS Touringcars is gespecialiseerd in de uitvoering van meerdaagse reizen en beschikt over een jong en luxe wagenpark. De bussen worden bestuurd door gediplomeerde en kundige chauffeurs. Indien KRAS Touringcars onvoldoende bussen beschikbaar heeft, draagt zij zorg voor de inhuur van externe touringcarbedrijven, die aan dezelfde eisen voldoen.

KRAS Touringcars is NEN-EN-ISO ISO-9001 gecertificeerd, is lid van Koninklijk Nederlands Vervoer en heeft een convenant met de Inspectie Leefomgeving en Transport. Tevens voldoet KRAS Touringcars aan de door ANVR gestelde vervoersvoorwaarden.

Voor de uitvoering van de reizen wordt gebruik gemaakt van Comfort Class en Top Class bussen. Om je meer comfort te bieden tijdens de reis voert KRAS Busreizen geen reizen uit op basis van Tourist Class.

KRAS Touringcar Mercedes Benz Tourismo
×

Comfort Class bussen

Als je in onze luxe Comfort Class bus stapt ben je verzekerd van een comfortabele busreis. Onze bussen zijn voorzien van fijne en goed verstelbare stoelen met genoeg beenruimte. De stoelafstand in onze Comfort Class bussen is minimaal 84. De rugleuning is 35 graden verstelbaar. Uiteraard zijn de luxe bussen voorzien van een geoptimaliseerd luchtverversingssysteem en goede airconditioning. Daarnaast beschikken al onze luxe bussen over een toilet en minibar voor warme en koude dranken. Onze gediplomeerde en deskundige chauffeurs brengen je veilig naar de mooiste plekken van Europa. Geniet van een fijne reis en een goed verblijf!

Op vakantie met een van onze luxe Comfort Class bussen? Bekijk het uitgebreide aanbod busreizen.

Comfort Class bussen | KRAS Busreizen Comfort Class bussen | KRAS Busreizen

Bekijk de Comfort Class bus in 360 gradenTOP Class bussen

Als je in onze TOP Class bus stapt, is je reis je doel. Of het nu gaat om een rondrit tijdens een stedentrip naar Berlijn, een prachtige route door het glooiende Toscaanse land tijdens een excursiereis, een tocht door de mysterieuze Schotse Hooglanden tijdens een rondreis of aankomen op de legendarische Noordkaap: we brengen je ernaartoe in dit parade paardje onder de bussen. Van de eerste rij tot de laatste zitplaats is het uitzicht ‘hemels’ door het glazen panoramadak. Met extra beenruimte, comfortabele stoelen, USB aansluitingen, toilet én de beste koffie aan boord was Europa nog nooit zo mooi. Welkom aan boord van de TOP Class bus. Alleen te boeken bij KRAS Busreizen!

Op vakantie met een van onze Luxe TOP Class bussen? Bekijk het uitgebreide aanbod TOP Class busreizen.

Top Class bussen | KRAS Busreizen Top Class bussen | KRAS Busreizen

Bekijk de unieke TOP Class bus in 360 gradenKRAS Fietsbussen

• Gebaseerd op de Comfort Class bus-configuratie
• Vervoer van maximaal 44 (elektrische) fietsen
• Geavanceerd bevestigingssysteem, vrij en los van andere fietsen
• Gereedschapset voor reparaties aan fietsen
• Luchtcompressor voor het opblazen van banden
• Elke fiets past in de trailer zonder demontage en zonder het omdraaien van het stuur

Op vakantie met een van onze luxe fietsbussen? Bekijk het uitgebreide aanbod fietsreizen.

KRAS Fietsreizen | Fietsbus KRAS Fietsreizen | Fietsbus