Groepsreizen op maat

KRAS Busreizen Groepsreizen op Maat
Een reis die volledig bij de wensen van de groep past en waar u geen omkijken naar heeft. Graag stippelen wij een perfect passend arrangement voor u uit. Van een 2-daagse stedentrip naar Brussel tot een 19-daagse rondreis door Europa; onze comfortabele Comfort Class en Top Class bussen staan voor u klaar. Wij hebben voor ieder budget een passende groepsreis op maat! Of u nu wilt vertrekken vanaf Utrecht of vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onder leiding van een deskundige chauffeur, die u niet alleen van A naar B brengt, maar ook een reisleider én gastheer is, bieden wij alle mogelijke bestemmingen binnen Europa aan.

Maar ook verzorgde dagtochten!
Bij de dagtochten, die wij met de grootste zorg hebben samengesteld, staan creativiteit, degelijkheid, persoonlijke service en uitstekende kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Op verzoek verzorgen wij namelijk ook survivaldagen, themadagen, fietstochten, puzzeltochten, een bezoek aan een bierbrouwerij of een pretpark. Bij ons geldt dat de klant koning is en we maken graag een dagtocht geheel op maat.

Voor groepen hanteren we een minimum van ca. 25 personen. Uw wensen zijn altijd ons uitgangspunt en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke reis gaat maken.

Excursiereis, fietsreis, stedentrip of dagtocht.
Snel een voordelig en vrijblijvend voorstel van ons ontvangen, vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 088-0122100 of via e-mail reizenopmaat@krasbusreizen.nl

Berlijn Berlijn Dom

Contactformulier