Op- en uitstapplaatsen

KRAS Busreizen biedt een uitgebreid aanbod op- en uitstapplaatsen in Nederland aan. Met een van onze servicelijnen word je in de ochtend opgehaald en naar het overdekte verzamelpunt in Asten gebracht. Op het wisselpunt stap je vervolgens, na een kopje koffie, over in de bus, die verder gaat naar de door jouw geboekte bestemming. Sommige reizen maken geen gebruik van het wisselpunt in Asten, maar rijden direct naar de bestemming. Dit wordt duidelijk op de informatiepagina van de betreffende reis beschreven. Het aantal aangeboden opstapplaatsen kan per reis verschillen. Op de informatiepagina van de betreffende reis, tref je onder het kopje 'opstapplaatsen', de voor de reis van toepassing zijnde opstapplaatsen aan.

De definitieve vertrektijden staan vermeld in de reispapieren, die je ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Je dient minimaal 15 minuten voor de aangegeven vertrektijd aanwezig te zijn op de opstapplaats. Indien je te laat aanwezig bent op de opstapplaats, bel dan direct met het in de reispapieren vermelde noodnummer. KRAS Busreizen zal trachten een oplossing te vinden, echter kan KRAS Busreizen nooit verantwoordelijk worden gehouden als je, om welke reden dan ook, de bus mist.

Afhankelijk van de opstapplaats liggen de terugkomsttijden tussen 17.00 uur en 22.00 uur. De definitieve terugkomsttijden worden tijdens de terugreis naar Nederland medegedeeld.

Op onze servicelijnen word je vrijwel altijd opgehaald en weggebracht door een luxe bus van KRAS Busreizen. Het kan echter voorkomen dat er een mini-bus, taxi of touringcar van een ander bedrijf je ophaalt of wegbrengt. De voertuigen zijn altijd te herkennen aan het logo van KRAS Busreizen achter de voorruit. Wees hierop attent.

Overzicht opstapplaatsen:
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (centraal wisselpunt KRAS Busreizen) (voorovernachting mogelijk)
• Alkmaar - NS Station Noord - Hertog Aalbrechtweg bij P-terrein
• Alphen aan den Rijn - NS Station achterzijde - Noorpoolsingel
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Rijnhal - Olympus 1
• Arnhem - Carpoolplaats Arnhem Noord - Europaweg
• Beesd - Tankstation Bisde aan A2, terug: Tankstation Lingehorst aan A2
• Bergen op Zoom - NS Station - Stationsplein
• Beverwijk - NS Busstation - Stationsplein
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel (alleen met voorovernachting)
• Delft - Bushalte Ikea - Olof Palmestraat
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - Prinsessegracht 5
• Dordrecht - Parkeerterrein - P+R Weeskinderendijk
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Haarlem - Parkeerterrein / Station Spaarnwoude - Woudplein
• Hengelo - McDonald's - Plein Westermaat
• IJmuiden - DFDS Terminal
• Leiden - Lammenschansweg 130 - parkeerterrein Gamma
• Nijmegen - Nijmegen - Café de Teersdijk - Graafseweg 985
• Oss - NS Station - Spoorlaan - ter hoogte van busstation
• Roosendaal - NS Station - Stationsplein
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Veghel - Stadhuisplein 1
• Venlo - NS Station voorzijde - Stationsplein 1
• Vianen - Heenreis Busstation Lekbrug West A2 - terugreis: Busstation Lekbrug Oost
• Zaandam - NS Station achterzijde - Houtveldweg
• Zwolle - NS Station achterzijde - Hanzelaan
• Zwolle - Mercure Hotel (alleen met voorovernachting)

Op- en uitstaptijden

In de reispapieren, die je ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt, worden de definitieve opstaptijden vermeld. De vermelde tijden in de reispapieren zijn altijd leidend.

De definitieve terugkomsttijden worden tijdens de terugreis naar Nederland medegedeeld door de chauffeur. Afhankelijk van de geboekte bestemming liggen de terugkomsttijden tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Op- en uitstapplaatsen bij meenemen eigen fiets

Als je je eigen fiets meeneemt is het alleen mogelijk op- en uit te stappen op ons wisselpunt in Asten.

×

Voorovernachting Wisselpunt Asten

Begin je busvakantie ontspannen!
KRAS Busreizen biedt je de mogelijkheid om voorafgaand aan je busreis te overnachten in het Best Western Hotel Nobis Asten op het Centrale Wisselpunt van KRAS Busreizen. Een comfortabel 4-sterren hotel waar je, voorgaande aan je busreis, kunt overnachten. De volgende dag eerst rustig ontbijten en dan opstappen in de bussen, die aansluitend vertrekken naar de bestemmingen. Dat is toch een heerlijke rustige manier om je busvakantie te beginnen. Je kunt ook voordelig parkeren op het parkeerterrein achter het hotel voor € 15 per auto voor de gehele periode. Dit bedrag betaal je ter plaatse in het hotel bij aankomst. Kies voor een comfortabele 1- of 2-persoonskamer Standaard of kies voor de Deluxe kamer met o.a. airconditioning. Het hotel beschikt over een gezellige entree met receptie en zitjes en een mooi restaurant waar voor de KRAS klanten een speciaal voordelig 3-gangen menu mogelijk is. Het hotel heeft een groot terras met gezellige zitjes. Het uitgebreide ontbijtbuffet is voor de KRAS gasten bij dit arrangement inbegrepen. Gratis WiFi.

Let op: wil je een voorovernachting reserveren in Best Western Hotel Nobis in Asten (dat wil zeggen overnachten op de avond voor je vertrekt), stuur een email met vermelding van je boekingsnummer naar reserveringen@krasbusreizen.nl. KRAS Busreizen voegt, na gelang de beschikbaarheid, de voorovernachting toe aan je boeking.

Prijzen per kamer, per nacht, incl. ontbijtbuffet, excl. parkeren en toeristenbelasting.
2-persoonskamer Standaard met o.a. douche en wc - € 110
2-persoonskamer Deluxe met o.a. douche, wc en airco - € 125
1-persoonskamer Standaard met o.a. douche en wc - € 95
1-persoonskamer Deluxe met o.a. douche, wc en airco - € 110

Hotel Best Western Asten
×

Voorovernachting Breda

Begin je busvakantie ontspannen!
Het 4-sterren Novotel Breda is gelegen aan de zuidelijke rand van Breda (Dr. Batenburglaan 74 - 4837 BR Breda). Entree met receptie en lounge met zitjes. Restaurant, bar, lift en tuin met terras. Buitenzwembad (seizoensgebonden openingen). Comfortabele kamers met telefoon, televisie, bad of douche en wc. Gratis WiFi.

Let op: wil je een voorovernachting reserveren in Novotel Breda (dat wil zeggen overnachten op de avond voor je vertrekt), stuur een email met vermelding van je boekingsnummer naar reserveringen@krasbusreizen.nl. KRAS Busreizen voegt, na gelang de beschikbaarheid, de voorovernachting toe aan je boeking. De bus haalt je dan de volgende dag op bij het hotel.

Prijzen per kamer, per nacht, incl. ontbijtbuffet, excl. parkeren en toeristenbelasting.
2-persoonskamer (1 óf 2 personen) met o.a. douche en wc - € 95

Ter plaatse te betalen bij de receptie van het Novotel Breda:
- toeristenbelasting € 2,75 per persoon per nacht
- parkeerkosten € 15 voor maximaal 14 dagen

Je kunt alleen gebruik maken van de parkeerfaciliteiten bij het Novotel Breda als je een voorovernachting reserveert.

Novotel Breda
×

Voorovernachting Zwolle

Begin je busvakantie ontspannen!
Het 4-sterren Mercure Hotel Zwolle ligt aan de rand van Zwolle, op 2,5 km van het centrum van de stad. Het beschikt over entree met receptie, lift, restaurant, bar, tuin, terras met een mooi uitzicht op de omringende velden en gratis WiFi. De comfortabele kamers van Mercure Hotel Zwolle zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een televisie. Badkamer met douche, wc en föhn.

Let op: wil je een voorovernachting reserveren in Mercure Hotel Zwolle (dat wil zeggen overnachten op de avond voor je vertrekt), stuur een email met vermelding van je boekingsnummer naar reserveringen@krasbusreizen.nl. KRAS Busreizen voegt, na gelang de beschikbaarheid, de voorovernachting toe aan je boeking. De bus haalt je dan de volgende dag op bij het hotel.

Prijzen per kamer, per nacht, incl. ontbijtbuffet, parkeren, excl. toeristenbelasting.
2-persoonskamer (bezetting 2 personen) - € 95
1-persoonskamer (bezetting 1 persoon) - € 85

Ter plaatse te betalen bij de receptie van Mercure Hotel Zwolle
- toeristenbelasting € 2 per persoon per nacht

Je kunt alleen gebruik maken van de parkeerfaciliteiten bij het hotel als je een voorovernachting reserveert.

Mercure Hotel Zwolle
×

Auto parkeren op Wisselpunt Asten

Als je met de auto naar Asten reist, is er de mogelijkheid om je auto te parkeren bij het Best Western Hotel Nobis in Asten. Parkeren geschiedt op eigen risico en is tegen betaling. Bij een (voor)overnachting in het Best Western Hotel Nobis bedragen de parkeerkosten € 15 en zonder (voor)overnachting bedragen de parkeerkosten € 25. Genoemde parkeerkosten zijn voor de gehele reisduur. Je hoeft niet voor een parkeerplaats te reserveren; de parkeerplaatsen bevinden zich achter het hotel (rijd naar de achterzijde van het hotel tot aan de de slagboom, die zich vanzelf opent). Volg svp de instructies van de parkeerwacht op. Bij de receptie van Hotel Best Western Nobis koop je een uitrijmunt.

Wijzigen op- en uitstapplaats

Het wijzigen van een opstapplaats is kosteloos mogelijk tot 10 werkdagen voor vertrek.

Het wijzigen van de uitstapplaats is mogelijk tot 1 werkdag voor terugkomst in Nederland.

Het wijzigen van de op- en/of uitstapplaats is alleen mogelijk, indien er voldoende beschikbaarheid is, in het voor deze datum gemaakte opstap- en uitstapschema.

×