Met KRAS Busreizen naar Frankrijk

Een mooie busreis Frankrijk staat hoog genoteerd op de verlanglijst van de vakantieganger. Veelzijdig en vol afwisseling biedt het voor ieder wat wils. De Franse Riviéra met beroemde plaatsen als Nice, Saint-Tropez, Cannes en zelfs buurland Monaco. De Franse Alpen met de kloof Gorge du Verdon en de beroemde Route Napoléon. Utah Beach en Omaha Beach in Normandië zijn onlosmakelijk verbonden met D-day. Mont St.-Michel, de trotse abdij met omringend stadje, op een rots voor de kust van Bretagne. De ‘Tuin van Frankrijk’ oftewel de ‘Vallei van de Loire’, waar tal van trotse kastelen met weelderige parktuinen het beeld bepalen. Elzas & Vogezen met de beeldschone stadjes vol vakwerkhuisjes als Colmar en Riquewihr.

Tijdens onze busreizen brengen we u via prachtige routes naar bergtoppen als de Grand Ballon en Ballon d’Alsace, deze worden afgewisseld met golvende wijngaarden, waar de bekende Pinot Blanc en Riesling, ook de Elzas als wijnstreek op de kaart hebben gezet. ‘Ile de Beauté’ is de benaming van het trotse eiland Corsica, dat samen met het traditierijke Sardinië een heerlijke Franse en Italiaanse mix is. Een stedentrip Parijs geeft iedereen een tinteling in de buik; Montmartre, de Notre-Dame, de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren… maar vooral ook slenteren langs de Seine, dwalen door romantische straatjes of met een ‘vin rouge’ het bonte schouwspel vanaf een terrasje te bekijken. De fietsvakanties van KRAS Busreizen laten u op een heel andere manier genieten van ‘La douce France’ langs de Loire en in Normandië.

Een busreis Frankrijk betekent kennis maken met overweldigend natuurschoon, een rijke cultuur, overal in het land de vele historische herinneringen, de beroemde Franse keuken en vergeet niet het motto van de Fransen ‘Savoir-vivre’… de manier om prettig in het leven te staan. Frankrijk, dé ideale bestemming voor een compleet verzorgde excursiereis of fietsvakantie.