Met KRAS Busreizen naar Duitsland

Duitsland is een ideale bestemming voor een mooie busreis, want Duitsland heeft haar bezoekers veel te bieden. In het noorden de Oostzeekust met beeldschone hanzensteden als Lübeck, Wismar en Bremen; het glooiende heuvellandschap van het Sauerland met haar typische vakwerkhuizen: het bergachtige Beierse Woud met steden als Regensburg en Passau, mooi gelegen aan de Donau; het lieflijke Zwarte Woud met de Schwarzwalderhochstrasse en waar de tradities van de koekoeksklok en het glasblazen nog steeds in ere worden gehouden. Het verrassende Thüringen en Saksen met haar overweldigende culturele rijkdom. Hier kwamen schrijvers, wetenschappers en componisten als Bach, Luther, Goethe en Schiller tot ongekende hoogte. Beroemde plaatsen als Dresden, Erfurt, Weimar, Eisenach en Leipzig voeren u terug in hun voetsporen.

Het Steigerwald, de Romantische Strasse, de donkere wouden van de Harz met de mooie dorpen, die u terugzetten in de sprookjes van Grimm. De Rijn- en Moezel met hun schattige dorpen vol vakwerkhuisjes en lange wijntradities zijn al een bezoek op zich waard. De in alle opzichten veelkleurige en bruisende metropolen Berlijn, München en Hamburg nemen u tijdens een wandeling of fietstocht mee naar hun roemrijke, maar ook roemruchte verleden. Maar laten u ook kennismaken met de hedendaagse architectuur, beroemde musea en hun wonderschone Altstädte.

Op de verlanglijst van de sportieve reiziger: naast de gewone busreizen naar Duitsland is er ook een uitgebreid aanbod fietsreizen en wandelreizen. Fiets of wandel langs de Elbe, rond de Bodensee, de Main Radweg volgen of het Altmühtal doorkruisen. Duitsland staat voor kwaliteit, gemoedelijkheid, mooie tradities, een goede keuken, gastvrijheid, duizenden kilometers fiets- en wandelroutes en volop afwisseling. ‘Herzlich Willkommen’!