Met KRAS Busreizen naar Italië

Onze busreizen naar Italië zijn een echte aanrader. Ontdek tijdens je busreis per TOP Class of Comfort Class bus de Italiaanse Dolomieten en de prachtige meren als het Gardameer en het Lago Maggiore, dat misschien zelfs nog mooier is dan haar naam. Toscane en Umbrië met haar karakteristieke golvende heuvels, waar eindeloze rijen cipressen de straten markeren. De geweldige kustlijn van de Cinque Terre, de Bloemenrivièra en de Adriatische Kust met de Emilia-Romagna als achterland. En vergeet de onvergelijkbare Amalfi-kust niet.

Het land heeft misschien wel de meeste kunstschatten per km², waar hele stadscentra op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. De lagune van Venetië met de honderden bruggen; Verona, de stad van Romeo en Julia; Milaan met La Scala en de Duomo; Cultuurstad Florence aan de Arno, stad van de Medici; Pisa met de Scheve Toren; Siena met het beroemde schelpvormige Piazza del Campo; Assisi, de stad van de Heilige Franciscus; Rome, waar al meer dan 2800 jaar geschiedenis wordt geschreven; Napels en Pompeii, onder de rook van de Vesuvius... het is slechts een kleine optelling.

Italië is ook het land van pizza, pasta en risotto. En bovendien het land van de scooters, voetbal, mode en natuurlijk Paus Franciscus in Vaticaanstad, de kleinste onafhankelijke staat ter wereld. Ontelbare terrasjes en gelaterias, de ambachtelijke ijssalons, nodigen telkens weer uit een aangename pauze te houden tijdens de vele mooie stadswandelingen. Een veelzijdige land om middels een verzorgde busreis kennis te maken met de ongekende cultuurschatten, schitterende natuur en als toetje de heerlijke Italiaanse keuken. Ciao Italia!