Terug naar boven

Kerstreis 7 dagen Kerst in Luxemburg

Luxemburg met een vleugje Moezel en een vleugje Ardennen

Kerstreis 7 dagen Kerst in Luxemburg

Een kerstreis naar het Groothertogdom Luxemburg. Het landschap is een mengelmoes van glooiende en af en toe steile heuvels, uitgestrekte bossen, rustieke weiden, watervallen en oude dorpjes langs vriendelijk kabbelende stroompjes. De rust komt u tegemoet en dat geldt zeker rond de kerstdagen. Een vers laagje sneeuw maakt het sprookje helemaal compleet. Tijdens deze reis kunt u volop genieten van uitstapjes naar onder andere de sfeervolle gelijknamige hoofdstad in kerstsfeer, waar tijd is om een van de kerstmarkten te bezoeken. En we gaan naar Trier, de oudste stad van Duitsland en brengen we een bezoek aan de Ardennen met o.a. Bastenaken. Ons hotel staat in het centrum van Vianden, een levendige plaats met een gemoedelijke (kerst)sfeer. Op de heenreis bezoeken we Aachen en op de terugreis Maastricht. Een heerlijke reis.

8,0
Gemiddelde beoordeling
KRAS_beeldmerk
Inclusief
 • Reis per luxe Comfort Class bus
 • Ervaren chauffeur, tevens reisleider
 • 6 nachten verblijf in Hotel Belle-Vue in een standaard 2-persoonskamer zoals beschreven
 • Hotelverzorging op basis van 6 x ontbijt en diner
 • Koffie met een kersstol op 24/12
 • Feestelijk kerstdiner op 25/12
 • Het beschreven excursieprogramma
 • Koffie of thee met iets lekkers bij vertrek op dag 1
 • Stamppotbuffet bij terugkomst in Nederland
KRAS_beeldmerk
Optioneel bij te boeken
KRAS_beeldmerk
Op- en uitstapplaatsen
 • Op deze reis is op- en uitstapschema B van toepassing.
KRAS_beeldmerk
Exclusief
 • Entreegelden en fooien, tenzij anders vermeld
 • Eventuele extra, niet genoemde excursies en/of (verplichte) gidsen
 • Reserveringskosten en SGR
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Toeslag 2-persoonskamer Deluxe € 80 per persoon
 • Toeslag 2-persoonskamer alleengebruik € 150
Volledig uitklappen

Donderdag • Heenreis via Aachen naar Vianden

Via diverse opstapplaatsen en het centrale wisselpunt in Asten gaan we op weg naar onze vakantieplaats Vianden in Luxemburg. Onderweg pauzeren we in de historische stad Aachen met de beroemde Dom. In het centrum heerst een gezellige kerstsfeer met uitbundige kerstkraampjes met allerlei lekkernijen en snuisterijen. We parkeren de bus aan de rand van de stad en u neemt de transferbus naar het centrum (ca. € 3). Aan het einde van de middag bereiken we onze vakantieplaats Vianden.

Vrijdag • Durbuy - Wéris - La Roche-en-Ardenne

We gaan op tijd op pad, want we maken een prachtige tocht door de Ardennen. Allereerst bezoeken we het 'kleinste dorp van België' Durbuy, een beeldschoon stadje met pittoreske straatjes en pleinen. Aansluitend bekijken we dorpje Wéris, wellicht niet zo bekend als het reeds bezochte Durbuy, maar zeker de moeite waard. Het is uitgeroepen tot één van de ‘Mooiste dorpen van Wallonië’, landelijk gelegen met vakwerkhuizen, een kasteelhoeve en een prachtig middeleeuws kerkje met een verstild pleintje erbij. Rondom het plaatsje vinden we nog enkele dolmens en menhirs uit antieke tijden. Op deze Ardennentocht bezoeken we ook La Roche-en-Ardenne en rijden via een mooie route door Luxemburg terug naar onze vakantieplaats Vianden.Zaterdag • Trier aan de Moezel

Kerstreis Luxemburg Kerstreis Luxemburg

We gaan de grens met Duitsland over voor een uitstapje naar het historische Trier. Dit is de oudste stad van Duitsland, prachtig gelegen aan de Moezel. Het bekendste bouwwerk is zonder twijfel de Romeinse stadspoort Porta Nigra, opgetrokken uit enorme zwarte zandsteenblokken. Maar ook de Romeinse basiliek, het amfitheater en de Romeinse baden zijn bekende symbolen van de stad. De hele stad is gehuld in kerstversiering en overal geurt het heerlijk naar Glühwein en vers kerstgebak.

Zondag • Luxemburg Stad

Kerstreis Luxemburg Kerstreis Luxemburg

We rijden naar de Luxemburgse hoofdstad, die helemaal in kerstsfeer is omgetoverd. Samen met een lokale gids ontdekken we de stad (niet inbegrepen). In Luxemburg Stad kunt u prima kerstshoppen! De stad is schitterend verlicht en diverse kerstmarkten zorgen voor een feestelijke stemming. Op straat kunt u genieten van typische Luxemburgse lekkernijen, zoals aardappelbeignets, chocolade en kerstsuikergoed. Daarnaast zijn belangrijke bezienswaardigheden zoals de Notre-Dame en de Adolfbrug te bezoeken.

Maandag • 1e Kerstdag • Klein Zwitserland, Echternach en Kasteel Bourscheid

Kerstreis Luxemburg Kerstreis Luxemburg

We genieten volop van het natuurschoon van het Müllerthal, dat ook wel Klein Zwitserland wordt genoemd. Dit uitgestrekte natuurgebied bestaat uit sprookjesachtige bossen vol klimplanten, beekjes, kloven en grotten. Tijdens deze natuurtocht maken we een (koffie)stop bij de waterval Schiessentümper en de stad Echternach die ook wel de 'Poort tot het Müllerthal' wordt genoemd. De oude patriciërhuizen, de nauwe straatjes en de oude stadswallen hebben de stad haar middeleeuwse karakter doen behouden. 's Middags maken we een stap terug in de tijd tijdens een bezoek aan Kasteel Bourscheid. Het complex torent hoog boven de bossen van de Luxemburgse Ardennen uit, dat prachtige plaatjes oplevert. De entree en Nederlandstalige audioguide zijn niet inbegrepen.

Dinsdag • 2e Kerstdag • Bastogne (Bastenaken)

Op deze 2e kerstdag gaan we nog een keer de grens over met België en bezoeken Bastogne oftewel Bastenaken. De plaats is niet alleen bekend vanwege de wielerklassieker (Bastenaken-Luik-Bastenaken), maar ook door 'De slag om de Ardennen' in de Tweede Wereldoorlog. Deze beslissende slag eiste een zware tol aan de zijde van de Duitsers, maar ook van zijde van de Amerikanen. Er zijn diverse musea en herdenkingsmonumenten die u mee terugnemen naar deze tijden. Vandaag zijn ook de winkels en horeca in België geopend. We rijden terug naar Vianden, waar de liefhebbers eventueel het kasteel nog kunnen bezoeken. Aan het einde van de middag begint een traditionele lichtjestour, als de feestelijk versierde tractoren uit de landerijen naar het centrum van Vianden rijden.

Woensdag • Terugreis via het bourgondsiche Maastricht naar Asten

Kerstreis Luxemburg Kerstreis Luxemburg

De laatste dag alweer. We nemen afscheid van onze gastheer en Vianden en begeven ons richting Nederland. Rond het middaguur pauzeren we in het gezellige Maastricht, de uitbundige hoofdstad van Limburg. Struinen door de straatjes, iets eten op een verwarmd terras en het bonte schouwspel op bijvoorbeeld het Vrijthof gadeslaan. Vervolgens rijden we verder naar onze eindbestemming Asten, waar we de reis afsluiten met een stamppotbuffet. Aansluitend wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.

Bekijk data & prijzen

Hotel Belle-Vue ★★★ - Vianden

Het 3-sterren Hotel Belle-Vue ligt in het centrum van het middeleeuwse stadje Vianden en heeft een mooi uitzicht op het Slot. In het kleine plaatsje vindt u een aantal restaurantjes en winkels. Het moderne hotel beschikt over een receptie, lift, ontbijtruimte, à la carte restaurant, bar, terras, verwarmd binnenzwembad en sauna. De standaardkamer is voorzien van een televisie met Nederlandse zenders, radio, kluisje (gratis), koelkast en een badkamer met bad of douche, wc en föhn. De kamer de luxe heeft als extra een zithoek en balkon. Gratis WiFi.

Hotel Belle-Vue
×
Hotel Belle-Vue
Hotel Belle-Vue
Hotel Belle-Vue
Hotel Belle-Vue
Hotel Belle-Vue
Hotel Belle-Vue

Algemene informatie Luxemburg

Wat is belangrijk voor mijn busreis naar Luxemburg zoals reisdocumenten. Maar ook wat leuke wetenswaardigheden over het land, de Luxemburger, eten & drinken, flora & fauna en leuke feitjes.

×

Typisch Luxemburg

Wat weet je van:

• Groothertog Henri van Luxemburg
• ‘Gromperekichelcher’
• Nationale Feestdag 23 juni

Lees onderstaand verder….

Meer landinformatie over Luxemburg

De reis

Documenten
Reisdocumenten

In Luxemburg moet je over een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart (ID-kaart) beschikken. De documenten moeten geldig zijn tot en met terugkomst in Nederland. Heb je niet de Nederlandse nationaliteit, raadpleeg dan het betreffende consulaat van het land van herkomst.

Taal
Taal

Het Letzeburgsch is sinds 1985 de officiële taal, tevens wordt er Frans, Engels en Duits gesproken.

Valuta
Valuta

In Luxemburg kun je betalen met de Euro (€). In de kleine dorpjes zijn soms weinig of geen pinautomaten aanwezig. Houd hier rekening mee. Verder kun je over het algemeen met de pinpas betalen, wanneer deze is voorzien van een Maestro logo. Ook de diverse creditcards worden bijna overal geaccepteerd. Neem ook wat cashgeld mee; in de kleinere winkels en restaurants wil men toch graag contant geld, zeker als het om een klein bedrag gaat.

Elektriciteit
Elektriciteit

De voltage (230) en de frequentie (50) zijn gelijk aan die in Nederland. De stopcontacten in Luxemburg zijn type F. Je hebt geen verloopstekker of adapter nodig.

Kraanwater
Kraanwater

Het leidingwater in Luxemburg is van een uitstekende kwaliteit en veilig om te drinken.

Prijsniveau
Prijsniveau

De prijzen voor drankjes en maaltijden zijn in Luxemburg wat hoger dan we in Nederland gewend zijn.

Algemeen

Luxemburg wordt omgeven door België, Duitsland en Frankrijk. De zuidelijke en oostelijke grenzen van Luxemburg worden door rivieren gevormd, waaronder de Moezel.

Oppervlakte van: 2.586 km²
Hoogste punt: 559 m (Buurgplaatz)
Laagste punt: 133 m (Moezel)
Aantal inwoners: 580.000
Hoofdstad: Luxemburg-Stad

Staatsvorm: Luxemburg kent een parlementaire democratie. De functie van het staatshoofd, de Groothertog, is erfelijk. De wetgevende macht berust zowel bij de Kamer van Afgevaardigden als bij de Groothertog. Beiden hebben het recht van initiatief. De uitvoerende macht berust bij de regering.

Religie: Rooms-Katholiek 95%

×

De keuken van Luxemburg

×

Op culinair gebied treffen we niet alleen sporen uit de buurlanden België, Frankrijk en Duitsland; de Luxemburger geeft toch de voorkeur aan traditionele gerechten uit het land zelf. Als basis wordt vaak varkensvlees, riviervis of wild gebruikt. Men houdt van goed en lekker eten en je kunt hun levensstijl omschrijven als Bourgondisch. Typisch Luxemburgse lekkernijen: ‘Judd mat Gaardebounen’ (gerookt varkensvlees met tuinbonen); ‘Bouneschlupp’ (bonensoep met aardappels); ‘Kniddelen’ (grote knödels bestaande uit meel, water, ei en zout); ‘Kachkéis’ (gekookte kaas met kruiden); ‘Friture de la Moselle’ (kleine gefrituurde visjes uit de Moezel). Het ‘Luxemburgmenu’ bestaat uit een bord met gerookte en gekookte ham, paté en worst, opgediend met hardgekookte eieren, pickels en tomaten. De wijnbouw in Luxemburg vindt plaats langs de zuidoostgrens in het dal van de Moezel. Het zijn overwegend elegante, lichte en frisse witte wijnen en uitstekende mousserende wijnen. Het dal vervult ook alle wensen van de wijnboeren voor de productie van uitstekende wijnen. Er wordt ook een lekker biertje gebrouwen in Luxemburg en het gezegde is; ’Onse Be'er ass gudd’. ‘Gudden Appetit’!

Flora & Fauna

Luxemburg bestaat uit twee streken. De streek Ösling ligt in het noorden en behoort tot de Ardennen. De gemiddelde hoogte van dit gebied is tussen 400 en 600 m. Het gebied bestaat uit beboste bergen, heuvels en rivierdalen. Het midden en zuiden van Luxemburg wordt gekenmerkt door een golvend landschap. Het oosten van Luxemburg wordt gekarakteriseerd door rivieren zoals de Moezel. In de bossen leven herten, reeën en wilde zwijnen. Ook de moeflon en de wasbeer komen voor. Luxemburg is een paradijs voor wandelaars.

×

Leuke feitjes

×

Ook Luxemburg kent de typische eetkraampjes op straat. Hier bestel je een ‘thuringer’, dat lijkt op een Duitse braadworst, maar dan een wat pittiger versie. Of je bestelt de nationale snack: de ‘Gromperekichelcher’, pannenkoeken van aardappel, ei, bloem, gesnipperde ui en peterselie.

De Nationale Feestdag valt op 23 juni en herdenkt de verjaardag van Groothertogin Charlotte (geboren op 23.01.1896). Zij regeerde bijna 50 jaar over Luxemburg. Deze feestdag wordt in juni gevierd en wel om het betere weer in deze maand (net zoals wij ooit in Nederland hadden bij Koningin Beatrix).

Luxemburg is een Groothertogdom en verbonden aan de dynastie Nassau-Weilburg. Sinds 2000 is het staatshoofd Groothertog Henri en hij volgde hiermee zijn vader Jean van Luxemburg op. Groothertog Henri is getrouwd met Maria Teresa, dochter van een gevluchte Cubaanse bankier, die hij tijdens zijn studie ontmoette. Zij kreeg de titel Groothertoging en het echtpaar kreeg 5 kinderen. Groothertog Henri is vernoemd naar Prins Hendrik der Nederlanden.

Extra informatie

Bekijk de laatste reisadviezen op de website van de Rijksoverheid.

Voor deze reis geldt een minimum aantal deelnemers van 25. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald, dan kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt, dan ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de vertrekdatum bericht.

Wij doen ons uiterste best om het beschreven programma uit te voeren. In voorkomende omstandigheden kunnen er echter wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma. Het programma is dan ook onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Comfort Class bussen

Als u in onze luxe Comfort Class bus stapt, bent u verzekerd van een comfortabele busreis. Onze bussen zijn voorzien van fijne en goed verstelbare stoelen met genoeg beenruimte. De stoelafstand in onze Comfort Class bussen is minimaal 84 cm. De rugleuning is 35 graden verstelbaar. Uiteraard zijn de luxe bussen voorzien van een geoptimaliseerd luchtverversingssysteem en goede airconditioning. Daarnaast beschikken al onze luxe bussen over een toilet en minibar voor warme en koude dranken. Onze gediplomeerde en deskundige chauffeurs brengen u veilig naar de mooiste plekken van Europa. Geniet van een fijne busreis en een goed verblijf!

Comfort Class bussen | KRAS Busreizen Comfort Class bussen | KRAS Busreizen

Bekijk de Comfort Class bus in 360 gradenBekijk de Comfort Class bus in 360 gradenVolledig uitklappen

Op- en uitstapschema A

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema A

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Bij deze reis is Asten het centrale wisselpunt. Vanaf hier start de reis. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het centrale wisselpunt.

Centraal wisselpunt: Hotel Best Western Nobis - Nobisweg 1 - Asten.

Op- en uitstapplaatsen
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (centraal wisselpunt KRAS Busreizen) (voorovernachting mogelijk)
• Alkmaar - NS Station Noord - Hertog Aalbrechtweg bij P-terrein
• Alphen aan den Rijn - NS Station achterzijde - Noorpoolsingel
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Rijnhal - Olympus 1
• Beesd - Tankstation Bisde aan A2, terug: Tankstation Lingehorst aan A2
• Bergen op Zoom - NS Station - Stationsplein
• Beverwijk - NS Busstation - Stationsplein
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel (alleen met voorovernachting)
• Delft - Bushalte Ikea - Olof Palmestraat
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Dordrecht - Parkeerterrein - P+R Weeskinderendijk
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Haarlem - Parkeerterrein / Station Spaarnwoude - Woudplein
• Leiden - Lammenschansweg 130 - parkeerterrein Gamma
• Nijmegen - Nijmegen - Cafe de Teersdijk - Graafseweg 985
• Oss - NS Station - Spoorlaan - ter hoogte van busstation
• Roosendaal - NS Station - Stationsplein
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Veghel - Stadhuisplein 1
• Venlo - NS Station voorzijde - Stationsplein 1 (niet voor reizen naar Frankrijk en Groot Brittannië)
• Vianen - Heenreis Busstation Lekbrug West A2 - terugreis: Busstation Lekbrug Oost
• Zaandam - Bushalte Houtveldweg t.h.v. Zaan Hotel
• Zwolle - NS Station achterzijde - Hanzelaan
• Zwolle - Mercure Hotel (alleen met voorovernachting)

Op- en uitstapschema B

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema B

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Bij deze reis is Asten het centrale wisselpunt. Vanaf hier start de reis. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het centrale wisselpunt.

Centraal wisselpunt: Hotel Best Western Nobis - Nobisweg 1 - Asten.

Op- en uitstapplaatsen
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (centraal wisselpunt KRAS Busreizen) (voorovernachting mogelijk))
• Alkmaar - NS Station Noord - Hertog Aalbrechtweg bij P-terrein
• Alphen aan den Rijn - NS Station achterzijde - Noorpoolsingel
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Rijnhal - Olympus 1
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel alleen met voorovernachting)
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Dordrecht - Parkeerterrein - P+R Weeskinderendijk
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Nijmegen - Nijmegen - Cafe de Teersdijk - Graafseweg 985
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Venlo - NS Station voorzijde - Stationsplein 1 (niet voor reizen naar Frankrijk en Groot Brittannië)
• Zaandam - Bushalte Houtveldweg t.h.v. Zaan Hotel
• Zwolle - NS Station achterzijde - Hanzelaan
• Zwolle - Mercure Hotel alleen met voorovernachting)

Op- en uitstapschema C

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema C

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Bij deze reis is Asten het centrale wisselpunt. Vanaf hier start de reis. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het centrale wisselpunt.

Centraal wisselpunt: Hotel Best Western Nobis - Nobisweg 1 - Asten.

Op- en uitstapplaatsen
• Asten - Hotel Best Western Nobis - voorzijde bij de hoofdingang(voorovernachting mogelijk))
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1

Op- en uitstapschema D

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema D

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel (alleen met voorovernachting) meer informatie

Op- en uitstapschema E

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema E

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• IJmuiden - DFDS Terminal

Op- en uitstapschema F

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema H

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Amersfoort - NS Station
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Gent - Van der Valk Hotel - Autosnelweg E-17

Op- en uitstapschema G

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema G

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen met vertrek op 12-06-24, 21-08-24, 04-09-24
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Carpoolplaats Arnhem Noord - Europaweg
• Hengelo - McDonalds - Plein Westermaat
• Hengelo - van der Valk Hotel - Bornsestraat 400 (alleen met voorovernachting)
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1

Op- en uitstapplaatsen met vertrek op 15-05-24, 10-07-24, 07-08-24
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (voorovernachting mogelij)
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1

Op- en uitstapschema H

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema H

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Den Bosch - Centraal Station - t.h.v. de Draak
• Eigen vervoer

Bekijk data & prijzen
KRAS_rood
Onze KRAS-beoordelingen worden actief opgevraagd bij klanten die bij ons hebben geboekt.
8,0
Gemiddelde beoordeling
,