Terug naar boven

Excursiereis 15 dagen Galicië, Baskenland & Cantabrië

Las otras caras de España

15-daagse Rondreis Galicië, Baskenland & Cantabrië

Spanje kent vele gezichten. Met de reis naar Galicië, Baskenland & Cantabrië laten wij u kennismaken met andere, minder bekende, gezichten van dit geweldig land. Het levendige San Sebastian aan de Golf van Biskaje, Guernica waar het beroemde doek Picasso op gebaseerd is, Bilbao met het Guggenheim Museum, bruisend Santander, historisch Oviedo, Gijon, La Coruña, Vissershaven Vigo, León en Pamplona, bekend van het stierenrennen. En natuurlijk Santiago de Compostela, eindpunt van de diverse pelgrimsroutes die hier eindigen. De speciale sfeer die alle pelgrims met zich meebrengen in de diverse steden tijdens de lopen van de Camino's, is heel bijzonder. Historie, antieke tijden, zee- en vishavens, uitgestrekte stranden en rotspartijen, sfeervolle pleinen met terrassen en schitterende oude centra en prachtige uitzichten. Heerlijke koele cider, schalen met tapas en pintxos en andere heerlijkheden uit de keukens van deze verrassende streken. Buen Viaje!

-
Gemiddelde beoordeling
NIEUWE REIS 2024
KRAS_beeldmerk
Inclusief
 • Reis per luxueuze TOP Class bus
 • Ervaren chauffeur, tevens reisleider
 • Overnachting op heen- en terugreis in Midden-Frankrijk in een 2-persoonskamer zoals beschreven
 • 12 nachten verblijf in Spanje in 3/4 sterren hotels in een 2-persoonskamer zoals beschreven
 • Hotelverzorging op basis van 14 x ontbijt en diner
 • Tijdens de diners in Spanje een glas water of wijn inbegrepen
 • Lokale stadsgids in Santiago de Compostela
 • Lokale stadsgidsen in León, Oviedo & Vigo
 • Het beschreven excursieprogramma
 • Koffie of thee bij vertrek op dag 1
 • Brabantse koffietafel bij terugkomst in Nederland
KRAS_beeldmerk
Exclusief
 • Entreegelden en fooien, tenzij anders vermeld
 • Eventuele extra, niet genoemde excursies en/of (verplichte) gidsen
 • Reserveringskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds en SGR
 • Toeslag 1-persoonskamer vanaf € 560
Volledig uitklappen

Reisschema

Reisschema Galicië-Baskenland

- Dag 1 Hotel Midden-Frankrijk - Tours 1 nacht
- Dag 2/3 Hotel Kyriad Direct ETH*** - Irun 2 nachten
- Dag 4/5 Hotel Gran Hotel Suances**** - Suances 2 nachten
- Dag 6/7 Hotel Exe El Magistral*** - Oviedo 2 nachten
óf
Aparthotel Campus*** - Oviedo 2 nachten
- Dag 8/9/10/11 Hotel Eurostars San Lazaro**** - 4 nachten
- Dag 12 Hotel Exe León**** - León - 1 nacht
- Dag 13 Hotel Andia Pamplona**** - Orcoyen 1 nacht
óf
Silken Ciudad de Vitoria**** - Vitoria 1 nacht
- Dag 14 Hotel Midden-Frankrijk - Tours 1 nacht

Dag 1 - Zaterdag • Heenreis naar overnachting Midden-Frankrijk

Via diverse opstapplaatsen en het centrale wisselpunt in Asten, gaan we op weg naar Midden-Frankrijk voor diner en overnachting.

Dag 2 - Zondag • Op weg naar Spanje

Na het ontbijt maken we ons op voor het tweede traject door Frankrijk naar Spanje. Aan het einde van de middag bereiken we ons hotel in het Spaanse Irun. Diner en overnachting.

Dag 3 - Maandag • Kennismaking met San Sebastian

Vandaag staat het levendige San Sebastian op het programma, gelegen in de Spaanse regio Baskenland aan de Golf van Biskaje. Het bevindt zich aan een idyllische baai met als achtergronddecor de omringende heuvels en natuurlijk de langgerekte zandstranden als Playa de la Concha. De Parte Vieja, gelegen aan de voet van de Monte Urgull, is het historische centrum van de stad met smalle straatjes, steegjes en pleinen vol gezelligheid. Bezienswaardig is de Santa Maria del Coro basiliek, de kathedraal de Buen Pastor en het prachtige stadhuis, het Ayuntamiento de San Sebastian. Strijk neer op een van de vele terrassen voor een verkoelend drankje met natuurlijk de verrukkelijke tapas en pintxos. Diner en overnachting in Irun.

Dag 4 - Dinsdag • Guernica & Bilbao

We gaan vandaag op weg naar onze volgende overnachtingsplaats voor de komende 2 nachten, Suances. Onderweg bezoeken we Guernica, de stad die op 26 april 1937 tijdens de Spaanse Burgeroorlog door de Duitsers en Italianen werd gebombardeerd. Een groot deel van de binnenstad werd zwaar beschadigd en er waren honderden doden te betreuren. Het beroemde schilderij van Picasso dat deze dramatische gebeurtenis weergeeft op een doek van enorme afmetingen wordt tentoongesteld in het Reina Sofia Museum in Madrid. We rijden verder naar Bilbao, dat zijn grote bekendheid te danken heeft aan het Guggenheim Museum (entree niet inbegrepen). Maar het compacte centrum van Bilbao is ook heel leuk om door te struinen en genieten van de gezelligheid rondom. We rijden vervolgens door naar Suances.

Dag 5 - Woensdag • Havenstad & badplaats Santander

In de ochtend bezoeken we de havenstad Santander, de hoofdstad van Cantabrië, mooi en schilderachtig gelegen aan de Golf van Biskaje. De uitgestrekte stranden zijn ook de reden dat Santander een populaire badplaats is met een gezellige boulevard. Een strandwandeling maken of een lekkere cortado te drinken op een terras, uitgebreid lunchen...aan u de keus. Diner en overnachting in Suances.

Dag 6 - Donderdag • Ribadesella - Gijon - Oviedo

Op naar onze volgende overnachtingsplaats Oviedo, waar we ook 2 nachten zullen verblijven. We rijden allereerst naar Ribadesella, een levendige kustplaats, mooi gelegen aan de Costa Verde. Het is ook de geboorteplaats van de huidige Koningin Letizia. Een mooie route brengt ons naar de havenstad Gijón aan de noordkust van het Iberisch schiereiland. Een mooie badplaats met lange boulevards, uitnodigende stranden en terrassen. De oude visserswijk Cimadevilla herbergt nog authentieke vissershuisjes. Er zijn ook nog overblijfselen uit de antieke tijd zoals het Palacio de Revillagigedo. Wandel door de oude straatjes en steegjes en dompel u onder in deze bijzondere Spaanse ambiance. Aansluitend rijden we naar Oviedo voor de komende 2 overnachtingen.

Dag 7 - Vrijdag • Op ontdekking in Oviedo

Vandaag moet de bus een dag stilstaan en maken we met een lokale bus een rondrit en wandeling door Oviedo onder begeleiding van een lokale gids. Oviedo in het Spaanse Asturië is een authentiek en historisch stadje aan de Costa Verde. Smalle straatjes, grote en kleine pleinen en overal gezellige restaurantjes, waar u bijvoorbeeld kunt genieten van de bonenschotel fabada asturiana, een lokale specialiteit. Natuurlijk onder begeleiding van een fris glas cider, afkomstig uit de boomgaarden rondom Oviedo. Er zijn ook diverse Sidrerias (ciderhuizen) te bezoeken. Bezienswaardig is o.a. de enorme Catedral de San Salvador de Oviedo met het erbij gelegen klooster en de Tuin der Koningen (Jardin de los Reyes). Wandel ook eens door de Campo de San Francisco, een heerlijk park met vijvers, fonteinen en beelden. Trouwens de stad staat bekend om de vele standbeelden, die u in de gehele stad terugvindt. De bus brengt u halverwege de middag terug naar het hotel. Uiteraard kunt u ook in de stad blijven en later met het openbaar vervoer terugreizen naar het hotel.

Dag 8 - Zaterdag • Op weg naar Santiago de Compostela

We nemen afscheid van Oviedo en begeven ons op weg naar de pelgrimsstad Santiago de Compostela. Onderweg zullen we pauzeren in Ribadeo om even de benen te strekken in het mooie historische centrum. Als het mogelijk is nemen we een kijkje bij La Playa de las Catedrales, de iconische rotspartij op het strand van Galicië. De volgende stop is in pittoresk Taramundi, als het ware een groot openluchtmuseum, doordrenkt met tradities en schoonheid. Bekend om het ambacht van handgemaakte messen en het bewerken van koper. In het stadje Lugo zullen we ook pauzeren om de geheel intact zijnde Romeinse stadsmuur te bewonderen. Aan het einde van de dag nemen we de intrek in ons hotel in de omgeving van Santiago de Compostela voor de komende 4 nachten.

Dag 9 - Zondag • Pelgrimsstad Santiago de Compostela

Op het belangrijkste plein in het hart van de stad, de Plaza del Obradoiro, bevindt zich ook de Kathedraal van Santiago de Compostela, die hoog boven de stad uittorent. Volgens de legende bevinden zich onder het hoofdaltaar in een crypte de overblijfselen van de apostel Jacobus. Dit plein is tevens het eindpunt voor de vele pelgrims die hier samenkomen na het voltooien van de eeuwenoude pelgrimsroutes, zoals de Camino de Santiago. Iedere dag rond 13.00 uur wordt in de basiliek een mis gehouden voor de pelgrims. Het oude centrum van de stad straalt charme uit met smalle met klinkers geplaveide straatjes, pittoreske steegjes, levendige marktjes waar u ook heerlijk kunt lunchen en smullen van de lokale lekkernijen.
In het oude centrum van de stad, Casco Historico, vindt u eeuwenoude kloosters, kerken en paleizen. Samen met een lokale stadsgids (inbegrepen) gaan we de stad ontdekken, grotendeel te voet. De grote Sint Jacobsschelp staat symbool voor de Camino de Santiago en dat ziet u terug in souvenirs, wegbewijzering en emblemen.

Dag 10 - Maandag • Havenstad La Coruña

Het Spaanse La Coruña (officieel in het Galicisch ‘A Coruña’) is een belangrijke havenstad aan de Atlantische Oceaan, groot geworden door de visindustrie. Vandaag gaan we deze stad eens wat nader verkennen. Hier vinden we o.a. de nog intact zijnde Romeinse vuurtoren, de Herculestoren, uit de 2e eeuw na Christus. U kunt eventueel met een lift de top van de Monte de San Pedro bereiken voor een geweldig uitzicht. Op de Plaza de Maria Pita, de heldin van de stad die door haar optreden de Engelsen in de 16e eeuw verdreef, vinden we veel gezelligheid naast natuurlijk het standbeeld van deze dappere vrouw. De Avenida de la Marina is een heerlijke boulevard om een fijne wandeling te maken en wellicht de gezellige drukte van een terras te bekijken. Hier rijden ook de klassieke trammetjes waar u eventueel een tochtje mee kunt maken. Bezienswaardig zijn ook de Castillo de San Anton en het stadsstrand de Playa de Riazor. Diner en overnachting in Santiago de Compostela.

Dag 11 - Dinsdag • Via Pontevedra & Los Horreos de Combarro naar Vigo

Vandaag staat de sprankelende en dynamische havenstad Vigo aan de Atlantische Oceaan op het programma. Het is de grootste vissersstad als het gaat om de vangst van sardientjes. Modern en met een rijke historie is deze grootste stad van Galicië een bezoek meer dan waard. De grootsheid ziet u in de brede avenidas en de schitterende gebouwen als kloosters, kerken en vele standbeelden. Een bekend monument is van de grote schrijver Jules Verne, die Vigo beschrijft in zijn boek '20.000 mijlen onder zee'. Een klein historisch centrum, maar daarom niet minder interessant met de Kathedraal van Santa Maria en de Plaza de la Constitución met zijn mooie arcadebogen, terrassen en pittoreske straatjes. De oude visserswijk Berbés herbergt tal van historische pandjes waar u heerlijk een visje kunt eten. Gelegen aan de Camino de Santiago geven de vele pelgrims de stad ook een bijzondere sfeer. Onderweg bekijken we nog de Hórreos van Combarro. Hórreos zijn voorraadschuren, waar vroeger de mais werd gedroogd. Nu worden ze gebruikt voor het drogen van de sardines. En route zullen we ook een korte stop maken in Pontevedra, een charmant stadje. Diner en overnachting in de omgeving Santiago de Compostela.

Dag 12 - Woensdag • Santigo de Compostela naar Léon

We nemen afscheid van Santiago de Compostela en gaan op weg naar León. De stad, gelegen op de Spaanse Hoogvlakte, zal misschien niet zo bekend klinken, maar onder de vele pelgrims die op weg zijn naar Santiago de Compostela en de Camino Francés volgen, is León een geliefde pleisterplaats. In de middag nemen we o.l.v. een lokale gids een kijkje in León. Bezienswaardig zijn de Kathedraal Santa Maria de Regla, de Basilica de San Isidoro en het gezellige Plaza Mayor mooi omringd door arcaden. Diner en overnachting in León.

Dag 13 - Donderdag • Léon - Pamplona

We vervolgen de reis naar Pamplona, de hoofdstad van Navarra, een stad met een oude geschiedenis. De stad lijkt op vesting door de brede vestingsmuren, maar veel is ook verloren gegaan. Het oude centrum met de kleurrijke huisjes, steegjes en de vele kerken is zeker de moeite waard. Pamplona is ook bekend door de Encierro tijdens het Festival San Fermin als de stieren door de straten rennen en de vele honderden mannen opjagen. Diner en overnachting in de omgeving van Pamplona.

Dag 14 - Vrijdag • Pamplona - Tours

We beginnen aan het eerste deel van de terugreis en gaan Spanje verlaten. We rijden over de Franse snelwegen naar Tours of omgeving voor de laatste overnachting op deze reis.

Dag 15 - Zaterdag • Terugreis naar Nederland

Het laatste traject naar Nederland waar we aan het einde van de middag aankomen. Na de koffietafel wordt u naar uw opstapplaats terug gebracht. Einde van een bijzondere kennismaking met het andere Spanje.

Bekijk data & prijzen

Hotel Kyriad Direct Eth Irun★★★ - Irun

Het 3-sterren Kyriad Direct ETH Irún is gelegen bij de Frans-Spaanse grens op ca. 20 km van San Sebastian. Een modern en doelmatig ingericht hotel. Entree met receptie en zitjes. Restaurant, snackbar, lift, tuin en terras. Nette kamers met televisie, bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

Hotel Kyriad Direct Eth Irun
×
Hotel Kyriad Direct Eth Irun
Hotel Kyriad Direct Eth Irun
Hotel Kyriad Direct Eth Irun
Hotel Kyriad Direct Eth Irun

Gran Hotel Suances★★★★ - Suances

Gran Hotel Suances
×
Gran Hotel Suances
Gran Hotel Suances
Gran Hotel Suances
Gran Hotel Suances

Aparthotel Campus★★★ - Oviedo

Het moderne 3-sterren Aparthotel Campus ligt in een van de buitenwijken van Oviedo, op ca. 1.2 km van het centrum van de stad. Entree met receptie en lobby. Restaurant, bar en lift. Goede kamers met televisie en badkamer met bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

Aparthotel Campus
×
Aparthotel Campus

Exe Hotel El Magistral★★★ - Oviedo

Gezellig en modern 3-sterren Hotel Exe el Magistral ligt in het centrum van Oviedo. Entree met receptie en lobbyzitjes. Restaurant, café-bar en lift. Prima kamers met televisie, badkamer met bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

.

Exe Hotel El Magistral
×
Exe Hotel El Magistral
Exe Hotel El Magistral

Hotel Eurostars San Lázaro★★★★ - Santiago de Compostela

Uitstekend modern 4-sterren Hotel Eurostars San Lázaro ligt in de gelijknamige wijk van Santiago de Compostela. Entree met receptie en lobby, restaurant, bar, lift, tuin en terras. Fitness. Bushalte op 5 minuten lopen van het hotel naar het centrum van de stad. Dit moderne hotel ligt in de wijk San Lázaro van Santiago de Compostela. Het biedt kamers met airconditioning, gratis WiFi, een tv, een minibar en een eigen badkamer met een föhn. Prima kamers met televisie, badkamer met bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

Hotel Eurostars San Lázaro
×
Hotel Eurostars San Lázaro
Hotel Eurostars San Lázaro
Hotel Eurostars San Lázaro
Hotel Eurostars San Lázaro
Hotel Eurostars San Lázaro

Hotel Exe León★★★★ - León

Het moderne 4-sterren Hotel Exe León ligt in het centrum van de stad León. Entree met receptie en lobbyzitjes. Restaurant, bar en lift. Uitstekende kamers met televisie, bad of douche, wc, föhn. Gratis WiFi.Hotel Exe León
×
Hotel Exe León
Hotel Exe León
Hotel Exe León
Hotel Exe León
Hotel Exe León

Hotel Silken Ciudad de Vitoria★★★★ - Vitoria

Het 4-sterren Hotel Silken Ciudad de Vitoria ligt op ca. 1 km van het centrum van Vitoria-Gasteiz. Grote entree met receptie en lobby. Restaurant, snackbar, lift, tuin met terras. Uitstekende kamer voorzien van televisie, bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

Hotel Silken Ciudad de Vitoria
×
Hotel Silken Ciudad de Vitoria
Hotel Silken Ciudad de Vitoria
Hotel Silken Ciudad de Vitoria
Hotel Silken Ciudad de Vitoria
Hotel Silken Ciudad de Vitoria
Hotel Silken Ciudad de Vitoria

Hotel Andia Pamplona★★★★ - Orcoyen

Het 4-sterren Hotel Andia Pamplona is gelegen in de voorstad Orcoyen op ca. 3 km van Pamplona. Entree met receptie en lobby. Restaurant, bar, lift en fitness. Goede kamers met televisie, badkamer met bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.


Hotel Andia Pamplona
×
Hotel Andia Pamplona

Extra informatie

Bekijk de laatste reisadviezen op de website van de Rijksoverheid.

Voor deze reis geldt een minimum aantal deelnemers van 25. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald, dan kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt, dan ontvangt u uiterlijk 20 dagen voor de vertrekdatum bericht.

Voor de optionele excursie is een minimum aantal deelnemers van 20 vereist. Beneden dit aantal kan de excursie niet worden uitgevoerd.

Belangrijk: Deze rondreis is een mooie maar ook intensieve reis. Houdt u er rekening mee dat er in de steden die we bezoeken, een aantal wandelingen wordt gemaakt. Ook zullen we treden en trappen tegenkomen. Hoogteverschillen gedurende de wandelingen zijn ook geen uitzondering. Het komt regelmatig voor dat de bus u niet in het centrum kan afzetten. Een goede basisconditie is dan ook een vereiste. Wij raden u aan goede wandelschoenen te dragen en u zult ook veel plezier hebben van een rugzakje om bijvoorbeeld een flesje water mee te nemen.

Wij doen ons uiterste best om het beschreven programma uit te voeren. In voorkomende omstandigheden kunnen er echter wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma. Het programma is dan ook onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

De hotels tijdens de reis zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief reserveren in de genoemde plaats of in de nabije omgeving. Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn en dat niet alle accommodaties over een lift beschikken. De definitieve hotellijst ontvangt u bij de reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

TOP Class bus

Als u in onze TOP Class bus stapt, is uw reis uw doel. Of het nu gaat om een rondrit tijdens een stedentrip naar Berlijn, een prachtige route door het glooiende Toscaanse land tijdens een excursiereis, een tocht door de mysterieuze Schotse Hooglanden tijdens een rondreis of aankomen op de legendarische Noordkaap: we brengen u ernaartoe in dit parade paardje onder de bussen. Van de eerste rij tot de laatste zitplaats is het uitzicht ‘hemels’ door het glazen panoramadak. Met extra beenruimte, comfortabele stoelen, USB aansluitingen, toilet én de beste koffie aan boord was Europa nog nooit zo mooi. Welkom aan boord van de TOP Class bus. Alleen te boeken bij KRAS Busreizen!

Top Class bussen | KRAS Busreizen Top Class bussen | KRAS Busreizen

Bekijk de Top Class bus in 360 gradenBekijk de Top Class bus in 360 gradenOp- en uitstapplaatsen

Op deze reis is op- en uitstapschema A van toepassing.

Volledig uitklappen

Op- en uitstapschema A

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema A

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Bij deze reis is Asten het centrale wisselpunt. Vanaf hier start de reis. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het centrale wisselpunt.

Centraal wisselpunt: Hotel Best Western Nobis - Nobisweg 1 - Asten.

Op- en uitstapplaatsen
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (centraal wisselpunt KRAS Busreizen) (voorovernachting mogelijk)
• Alkmaar - NS Station Noord - Hertog Aalbrechtweg bij P-terrein
• Alphen aan den Rijn - NS Station achterzijde - Noorpoolsingel
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Rijnhal - Olympus 1
• Beesd - Tankstation Bisde aan A2, terug: Tankstation Lingehorst aan A2
• Bergen op Zoom - NS Station - Stationsplein
• Beverwijk - NS Busstation - Stationsplein
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel (alleen met voorovernachting)
• Delft - Bushalte Ikea - Olof Palmestraat
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Dordrecht - Parkeerterrein - P+R Weeskinderendijk
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Haarlem - Parkeerterrein / Station Spaarnwoude - Woudplein
• Leiden - Lammenschansweg 130 - parkeerterrein Gamma
• Nijmegen - K+R van NS Station Goffert (voorzijde Ampleon gebouw)
• Oss - NS Station - Spoorlaan - ter hoogte van busstation
• Roosendaal - NS Station - Stationsplein
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Veghel - Stadhuisplein 1
• Venlo - NS Station voorzijde - Stationsplein 1 (niet voor reizen naar Frankrijk en Groot Brittannië)
• Vianen - Heenreis Busstation Lekbrug West A2 - terugreis: Busstation Lekbrug Oost
• Zaandam - Bushalte Houtveldweg t.h.v. Zaan Hotel
• Zwolle - NS Station achterzijde - Hanzelaan
• Zwolle - Mercure Hotel (alleen met voorovernachting)

Op- en uitstapschema B

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema B

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Bij deze reis is Asten het centrale wisselpunt. Vanaf hier start de reis. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het centrale wisselpunt.

Centraal wisselpunt: Hotel Best Western Nobis - Nobisweg 1 - Asten.

Op- en uitstapplaatsen
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (centraal wisselpunt KRAS Busreizen) (voorovernachting mogelijk))
• Alkmaar - NS Station Noord - Hertog Aalbrechtweg bij P-terrein
• Alphen aan den Rijn - NS Station achterzijde - Noorpoolsingel
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Rijnhal - Olympus 1
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel alleen met voorovernachting)
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Dordrecht - Parkeerterrein - P+R Weeskinderendijk
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Nijmegen - K+R van NS Station Goffert (voorzijde Ampleon gebouw)
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Venlo - NS Station voorzijde - Stationsplein 1 (niet voor reizen naar Frankrijk en Groot Brittannië)
• Zaandam - Bushalte Houtveldweg t.h.v. Zaan Hotel
• Zwolle - NS Station achterzijde - Hanzelaan
• Zwolle - Mercure Hotel alleen met voorovernachting)

Op- en uitstapschema C

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema C

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Bij deze reis is Asten het centrale wisselpunt. Vanaf hier start de reis. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het centrale wisselpunt.

Centraal wisselpunt: Hotel Best Western Nobis - Nobisweg 1 - Asten.

Op- en uitstapplaatsen
• Asten - Hotel Best Western Nobis - voorzijde bij de hoofdingang(voorovernachting mogelijk))
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1

Op- en uitstapschema D

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema D

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel (alleen met voorovernachting) meer informatie

Op- en uitstapschema E

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema E

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• IJmuiden - DFDS Terminal

Op- en uitstapschema F

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema H

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Amersfoort - NS Station
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Gent - Van der Valk Hotel - Autosnelweg E-17
• Wuustwezel - P+R Loenhout - Hoogstraatseweg

Op- en uitstapschema G

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema G

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen met vertrek op 12-06-24, 21-08-24, 04-09-24
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Carpoolplaats Arnhem Noord - Europaweg
• Hengelo - McDonalds - Plein Westermaat
• Hengelo - van der Valk Hotel - Bornsestraat 400 (alleen met voorovernachting)
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1

Op- en uitstapplaatsen met vertrek op 15-05-24, 10-07-24, 07-08-24
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (voorovernachting mogelij)
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1

Op- en uitstapschema H

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema H

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Den Bosch - Centraal Station - t.h.v. de Draak
• Eigen vervoer

Bekijk data & prijzen
KRAS_rood
Onze KRAS-beoordelingen worden actief opgevraagd bij klanten die bij ons hebben geboekt.
-
Gemiddelde beoordeling
, NIEUWE REIS 2024