Terug naar boven

Excursiereis 12 dagen Klassiek Spanje

Fascinerende busrondreis door authentiek en afwisselend Spanje.

Rondreis 12 dagen Klassiek Spanje

Een fantastische busrondreis door Spanje dat u als vakantieland op velerlei gebied zoveel te bieden heeft. Prachtige steden als Madrid, Toledo en Salamanca zijn doordrenkt met geschiedenis. Achter de deuren van Romeinse en Moorse paleizen, forten en stadsmuren gaan interessante verhalen schuil. In Valencia en Barcelona laten klassieke hoogtepunten zich perfect combineren met ontspannen uurtjes aan de kust. En tijdens de mooie busreizen door het Spaanse land glijdt het landschap als een film aan u voorbij. Uiteraard strijken we tussendoor regelmatig neer op een terras om kennis te maken met de heerlijke tapas en lokale wijnen of een koel glas vrolijke sangria.

8,1
Gemiddelde beoordeling
KRAS_beeldmerk
Inclusief
 • Reis per luxueuze TOP Class bus
 • Ervaren chauffeur, tevens reisleider
 • Overnachting op heen- en terugreis in Midden-Frankrijk in een 2-persoonskamer zoals beschreven
 • 9 nachten verblijf in Spanje in een 2-persoonskamer zoals beschreven
 • Hotelverzorging op basis van 11 x ontbijt en diner
 • Tijdens de diners in Spanje een glas water of wijn inbegrepen
 • Stadstour Madrid o.l.v. lokale gids
 • Stadstour Barcelona o.l.v. lokale gids
 • Het beschreven excursieprogramma
 • Koffie of thee bij vertrek op dag 1
 • Brabantse koffietafel bij terugkomst in Nederland
KRAS_beeldmerk
Optioneel bij te boeken
 • Bezoek Valencia met lokale gids en authentieke Valenciaanse lekkernij € 25

 • Voorovernachting Wisselpunt Asten - meer informatie
KRAS_beeldmerk
Exclusief
 • Entreegelden en fooien, tenzij anders vermeld
 • Eventuele extra, niet genoemde excursies en/of (verplichte) gidsen
 • Reserveringskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds en SGR
 • Toeslag 1-persoonskamer vanaf € 380
Volledig uitklappen

Reisschema

Dag 1: Overnachting in Midden-Frankrijk – 1 nacht
Dag 2: Hotel Kyriad Direct Eth *** - Irun – 1 nacht
Dag 3: Hotel Crisol Puerta de Burgos**** - Burgos – 1 nacht
Dag 4: Hotel Regio**** - Santa Maria de Tormes – 1 nacht
Dag 5 & 6: Hotel Eurostars Arenas de Pinto**** - Pinto – 2 nachten
Dag 7 & 8: Senator Parque Central Hotel**** - Valencia – 2 nachten
Dag 9 t/m 10: Hotel aan de Costa Brava**** – 2 nachten
Dag 11: Overnachting in Midden-Frankrijk – 1 nacht
Dag 12: Terugreis naar Nederland

Maandag & Dinsdag • Heenreis naar Spanje

Via diverse opstapplaatsen en het centrale wisselpunt in Asten gaan we op pad. We rijden in twee dagen naar Spanje met een overnachting in Midden-Frankrijk. Op dinsdag overnachten we op Spaanse bodem en wel in Irún.

Woensdag • San Sebastián - Burgos

San Sebastián - Spanje - KRAS Busreizen San Sebastián - Spanje - KRAS Busreizen

San Sebastián is naast een chique badplaats, een fascinerende stad die symbool staat voor de Baskische cultuur. Koningin Isabella II kwam hier op doktersadvies om te baden in zee. Ook Koningin Maria Cristina droeg bij aan de koninklijke uitstraling en bouwde hier omstreeks 1893 het Miramarplein, middenin de baai. San Sebastián is een mengelmoesje van heuvels, surfstranden en historische gebouwen. De Basken zelf noemen de stad Donostia. Naast geweldige stranden en veel natuur vindt u hier ook vele bezienswaardigheden en gezellige smalle straten en pleinen. We overnachten vandaag in Burgos.

Donderdag • Verrassend Burgos - Castilie-Leon

Burgos - Spanje - KRAS Busreizen Burgos

Op weg naar Salamanca bewonderen we Burgos, bekend om zijn heldhaftige krijger ‘El Cid’, die in de middeleeuwen tegen de Moorse overheersers vocht. Tijdens een wandeling zien we o.a. één van de meest symbolische plekken van de stad; het met torentjes en beelden versierde Arco de Santa Maria. Gebouwd ter ere van Carlos I (beter bekend als Karel V in Nederland), het paleis Casa del Cordón, met de gedenkplaats waar Columbus in 1497 welkom werd geheten na zijn reis naar Amerika. Uiteraard ontbreekt tijdens de wandeling de fameuze Santa Maria Kathedraal niet, met zijn afmetingen de derde grootste Kathedraal van Spanje. We overnachten nabij Salamanca in Santa Maria de Tormes.

Vrijdag • Universiteitsstad Salamanca & Middeleeuws Avila

Avila Salamanca

We starten met een kennismaking van de universiteitsstad Salamanca, ongetwijfeld een van de mooiste renaissancesteden van Europa. In het verleden hebben velen hun stempel op Salamanca gedrukt, maar vandaag de dag zijn het de studenten die het straatbeeld overheersen. We bekijken het Plaza Mayor, wellicht het mooiste plein van Spanje. Hier, waar vroeger de stierengevechten van de stad plaatsvonden, kuiert iedereen op zijn gemak rond om te genieten van het Koninklijk Paviljoen, het barokke stadhuis, cafés en winkels. Aansluitend rijden we naar het middeleeuwse Avila, de hoogst gelegen stad van Spanje (1130 m). Hier treft u de mooiste stadsmuren van Europa met een lengte van ruim 2,5 km en met maar liefst 88 torens; de bewakers van het unieke centrum dat geheel ommuurd wordt. Vervolgens rijden we naar de omgeving van Madrid, waar we komende twee nachten zullen verblijven in Pinto.

Zaterdag • Kennismaking met Madrid onder leiding van lokale stadsgids

Madrid - Spanje- KRAS Busreizen Madrid - Spanje- KRAS Busreizen

Vandaag een bezoek aan de bijzondere hoofdstad van Spanje. Madrid is historisch, koninklijk, bruisend, cultureel, gezellig en hip. Met een lokale bus gaan we op pad. Het van oorsprong Moorse Madrid werd in 1561 door koning Filips II uitgeroepen tot hoofdstad van Spanje. Hij toverde de stad om in een plaats met koninklijk allure. We zien onder meer het koninklijk paleis, omringd door schitterende tuinen en een prachtig voorbeeld van de 18e-eeuwse paleiskunst. Het barokke 17e-eeuwse stadhuis en het Plaza Mayor met de schitterende zuilengalerij en dé plaats, waar het dagelijks leven zich afspeelt. In de middag heeft u vrije tijd om te stad zelf te ontdekken.

Zondag • Bezoek aan charmant Toledo en aansluitend naar Valencia

Toledo - Spanje - KRAS Busreizen Toledo

In de ochtend bezoeken we het charmante Toledo, een van de oudste steden van het land, ontstaan toen de Keltische stammen in dit gebied rondtrokken. De spectaculaire ligging, de fraaie herenhuizen en de grote rijkdom aan kunstschatten en musea maken Toledo tot een van de belangrijkste historische steden van Spanje. Aansluitend rijden we naar de omgeving van Valencia, waar we de komende twee nachten zullen verblijven.

Maandag • Vrije tijd in Valencia of Optioneel Valencia verkennen met gids

Valencia - Spanje - KRAS Busreizen Valencia - Spanje - KRAS Busreizen

Vandaag kunt u op eigen gelegenheid Valencia verkennen of onder leiding van een lokale gids (optioneel bij te boeken) deze bruisende stad bezoeken. De drooggelegde rivier de Turia in een parkachtige omgeving slingert zich door de stad. Tijdens deze excursie zien we o.a. de kathedraal, de Micalettoren, de sfeervolle oude volkswijk en proeft u een authentieke Valenciaanse lekkernij, het drankje horchata met een farton, een soort lange vinger. De middag is vrij. Valencia ligt aan de kust, dus wat dacht u van wat ontspannen uren aan het prachtige brede en langgerekte strand of overheerlijke tapas proberen op één van de vele terrasjes. Een bezienswaardigheid, die voor velen onbekend is, maar waar de stad en de bewoners van Valencia erg trots op zijn, is 'La Lonja de la Seda'. Vanwege de rijke historie van de handel in zijde is dit een bijzonder historisch gebouw van Valencia. Ook een bezoek waard zijn: el Mercado Central (de centrale markt) van Valencia, gevestigd in een gebouw met een bijzonder modernistische architectuur en één van de grootste (deels overdekte) markten van Europa. Hier vindt u allerlei lokale producten als sinaasappels, olijven en gamba’s. Beroemd is ook de Ciudad de las Artes y de las Ciencias, de Stad van Kunst en Wetenschap; deze 'stad' ziet er door de futuristische gebouwen en het water rondom deze gebouwen erg spectaculair uit. De Plaza de Toros, ooit de grootste arena van Spanje, wordt vergeleken met het Colosseum in Rome.

Dinsdag • Tarragona ontdekken

Romeins amfitheater in Tarragona Tarragona - Spanje - KRAS Busreizen

De bus brengt ons verder richting Barcelona met een stop in Tarragona, bekend om haar Romeinse oudheden, zoals het amfitheater en de stadsmuren. In Tarragona staan verschillende bezienswaardigheden op de UNESCO Werelderfgoedlijst, Het Romeinse Circus is hier een voorbeeld van; een locatie die in de Romeinse tijd werd gebruikt voor de wagenrennen. Ú kunt een kijkje nemen tussen de goed bewaarde resten en het is zeker de moeite waard om de klim naar boven te maken, waar u een prachtig uitzicht heeft over het oude centrum van Tarragona. Ook behoort el Pont del Diable (Duivelsbrug) tot één van deze bezienswaardigheden. Het aquaduct diende vroeger voor de toevoer van water naar de Romeinse stad. De naam heeft het aquaduct te 'danken' aan het feit dat men vroeger dacht, dat alleen de duivel een bouwwerk van dit formaat zou kunnen maken. De komende twee nachten verblijven we in een van de badplaatsen aan de Costa Brava.

Woensdag • Op ontdekking in Barcelona inclusief lokale stadgids

Barcelona - Spanje - KRAS Busreizen Barcelona - Spanje - KRAS Busreizen

De bus brengt ons vandaag naar Barcelona! De bruisende hoofdstad van Catalonië, mooi gelegen op en tussen de heuvels, direct aan de Middellandse Zee, heeft haar bezoekers veel te bieden. De stad is misschien wel het meest bekend om de werken en projecten van de architect Antonio Gaudí, zoals de Sagrada Familia (waar nog steeds aan wordt gebouwd), Casa Batlló en Park Güell. Samen met een lokale gids ontdekt u de smalle straatjes van de Barrio Gótico, de Kathedraal van Barcelona, het Columbus monument en natuurlijk La Rambla. Slenter en flaneer over deze beroemdste straat van Barcelona met talrijke terrassen, souvenirkraampjes en natuurlijk de vele boeiende straatartiesten.

Donderdag & Vrijdag • Terugreis naar Nederland

We rijden in twee dagen weer terug naar Nederland met een overnachting in Midden-Frankrijk. Eenmaal terug in Nederland op het centrale wisselpunt in Asten wacht de koffietafeltafel. Aansluitend wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats. Einde van een fantastische busreis door Spanje.

Bekijk data & prijzen

Hotel Kyriad Direct Eth Irun★★★ - Irun

Het 3-sterren Kyriad Direct ETH Irún is gelegen bij de Frans-Spaanse grens op ca. 20 km van San Sebastian. Een modern en doelmatig ingericht hotel. Entree met receptie en zitjes. Restaurant, snackbar, lift, tuin en terras. Nette kamers met televisie, bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

Hotel Kyriad Direct Eth Irun
×
Hotel Kyriad Direct Eth Irun
Hotel Kyriad Direct Eth Irun
Hotel Kyriad Direct Eth Irun
Hotel Kyriad Direct Eth Irun

Hotel Puerta de Burgos★★★★ - Burgos

Het 4-sterren Hotel Puerta de Burgos ligt op 15 minuten loopafstand van het oude centrum van de stad Burgos. Entree met receptie, lounge met zitjes, restaurant en lift. Ruime kamers met televisie, telefoon, airconditioning en badkamer met bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

×

Hotel Regio★★★★ - Santa Maria de Tormes

Het 4-sterren Hotel Regio is een groot complex, op ca. 15 rijminuten gelegen van het centrum van het bijzonder Salamanca. Grote entree met receptie en lobby. Restaurant, bar, terras, tuin en lift. Buitenzwembad (seizoensgebonden opening) en fitness. Uitstekende kamers met televisie, bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

Hotel Regio - Santa Maria de Tormes
×
Hotel Regio - Santa Maria de Tormes
Hotel Regio - Santa Maria de Tormes
Hotel Regio - Santa Maria de Tormes

Eurostars Arenas de Pinto★★★★ - Pinto

Het moderne 4-sterren Hotel Eurostars Arenas de Pinto ligt even buiten Pinto, dichtbij een winkelcentrum en op ca. 18 km van Madrid. Grote entree met receptie en lobby. Restaurant, cafetaria, bar en lift. Moderne kamers met televisie, bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

Eurostars Arenas de Pinto
×
Eurostars Arenas de Pinto
Eurostars Arenas de Pinto
Eurostars Arenas de Pinto
Eurostars Arenas de Pinto
Eurostars Arenas de Pinto

Senator Parque Central Hotel★★★★ - Valencia

Het 4-sterren Senator Parque Central Hotel ligt in het levendige centrum van Valencia, op ca. 15 minuten wandelen van het oude centrum. Entree met receptie en ruime lobby met zitjes. Restaurant, bar, liften, fitness, tuin met terras. Uitstekende kamers met televisie, badkamer met bad of douche, wc en föhn. Gratis WiFi.

Senator Parque Central Hotel★★★★ - Valencia
×
Senator Parque Central Hotel★★★★ - Valencia
Senator Parque Central Hotel★★★★ - Valencia
Senator Parque Central Hotel★★★★ - Valencia
Senator Parque Central Hotel★★★★ - Valencia
Senator Parque Central Hotel★★★★ - Valencia
Senator Parque Central Hotel★★★★ - Valencia

4-sterren Hotel in Santa Susanna - Costa Brava

KRAS Busreizen maakt gebruikt van een 4-sterren hotel in de badplaats Santa Susanna. De naam van het hotel krijgt u bevestigd in de reispapieren, die u ca. 14 dagen voor vertrek worden toegestuurd.

×

Tussenovernachting Frankrijk

Je verblijft in een goed middenklasse hotel. De naam en locatie van de accommodatie ontvang je bij de reispapieren. Het hotel beschikt minimaal over een entree met receptie en een restaurant/eetzaal. De kamers zijn keurig ingericht en hebben een badkamer met bad of douche en wc.

×

Extra informatie

Bekijk de laatste reisadviezen op de website van de Rijksoverheid.

Voor deze reis geldt een minimum aantal deelnemers van 25. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald, dan kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt, dan ontvangt u uiterlijk 20 dagen voor de vertrekdatum bericht.

Voor de optionele excursies naar Valencia is een minimum aantal deelnemers van 20 vereist. Beneden dit aantal kan de excursie niet worden uitgevoerd.

Belangrijk: Deze rondreis is een mooie maar ook intensieve reis. Houdt u er rekening mee dat er in de steden die we bezoeken, een aantal wandelingen wordt gemaakt. Ook zullen we treden en trappen tegenkomen. Hoogteverschillen gedurende de wandelingen zijn ook geen uitzondering. Het komt regelmatig voor dat de bus u niet in het centrum kan afzetten. Een goede basisconditie is dan ook een vereiste. Wij raden u aan goede wandelschoenen te dragen en u zult ook veel plezier hebben van een rugzakje om bijvoorbeeld een flesje water mee te nemen.

Wij doen ons uiterste best om het beschreven programma uit te voeren. In voorkomende omstandigheden kunnen er echter wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma. Het programma is dan ook onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

De hotels tijdens de reis zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief reserveren in de genoemde plaats of in de nabije omgeving. Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn en dat niet alle accommodaties over een lift beschikken. De definitieve hotellijst ontvangt u bij de reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

TOP Class bus

Als u in onze TOP Class bus stapt, is uw reis uw doel. Of het nu gaat om een rondrit tijdens een stedentrip naar Berlijn, een prachtige route door het glooiende Toscaanse land tijdens een excursiereis, een tocht door de mysterieuze Schotse Hooglanden tijdens een rondreis of aankomen op de legendarische Noordkaap: we brengen u ernaartoe in dit parade paardje onder de bussen. Van de eerste rij tot de laatste zitplaats is het uitzicht ‘hemels’ door het glazen panoramadak. Met extra beenruimte, comfortabele stoelen, USB aansluitingen, toilet én de beste koffie aan boord was Europa nog nooit zo mooi. Welkom aan boord van de TOP Class bus. Alleen te boeken bij KRAS Busreizen!

Top Class bussen | KRAS Busreizen Top Class bussen | KRAS Busreizen

Bekijk de Top Class bus in 360 gradenBekijk de Top Class bus in 360 gradenOp- en uitstapplaatsen

Op deze reis is op- en uitstapschema A van toepassing.

Volledig uitklappen

Op- en uitstapschema A

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema A

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Bij deze reis is Asten het centrale wisselpunt. Vanaf hier start de reis. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het centrale wisselpunt.

Centraal wisselpunt: Hotel Best Western Nobis - Nobisweg 1 - Asten.

Op- en uitstapplaatsen
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (centraal wisselpunt KRAS Busreizen) (voorovernachting mogelijk)
• Alkmaar - NS Station Noord - Hertog Aalbrechtweg bij P-terrein
• Alphen aan den Rijn - NS Station achterzijde - Noorpoolsingel
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Rijnhal - Olympus 1
• Beesd - Tankstation Bisde aan A2, terug: Tankstation Lingehorst aan A2
• Bergen op Zoom - NS Station - Stationsplein
• Beverwijk - NS Busstation - Stationsplein
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel (alleen met voorovernachting)
• Delft - Bushalte Ikea - Olof Palmestraat
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Dordrecht - Parkeerterrein - P+R Weeskinderendijk
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Haarlem - Parkeerterrein / Station Spaarnwoude - Woudplein
• Leiden - Lammenschansweg 130 - parkeerterrein Gamma
• Nijmegen - Nijmegen - Cafe de Teersdijk - Graafseweg 985
• Oss - NS Station - Spoorlaan - ter hoogte van busstation
• Roosendaal - NS Station - Stationsplein
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Veghel - Stadhuisplein 1
• Venlo - NS Station voorzijde - Stationsplein 1 (niet voor reizen naar Frankrijk en Groot Brittannië)
• Vianen - Heenreis Busstation Lekbrug West A2 - terugreis: Busstation Lekbrug Oost
• Zaandam - Bushalte Houtveldweg t.h.v. Zaan Hotel
• Zwolle - NS Station achterzijde - Hanzelaan
• Zwolle - Mercure Hotel (alleen met voorovernachting)

Op- en uitstapschema B

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema B

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Bij deze reis is Asten het centrale wisselpunt. Vanaf hier start de reis. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het centrale wisselpunt.

Centraal wisselpunt: Hotel Best Western Nobis - Nobisweg 1 - Asten.

Op- en uitstapplaatsen
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (centraal wisselpunt KRAS Busreizen) (voorovernachting mogelijk))
• Alkmaar - NS Station Noord - Hertog Aalbrechtweg bij P-terrein
• Alphen aan den Rijn - NS Station achterzijde - Noorpoolsingel
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Rijnhal - Olympus 1
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel alleen met voorovernachting)
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Dordrecht - Parkeerterrein - P+R Weeskinderendijk
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Nijmegen - Nijmegen - Cafe de Teersdijk - Graafseweg 985
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Venlo - NS Station voorzijde - Stationsplein 1 (niet voor reizen naar Frankrijk en Groot Brittannië)
• Zaandam - Bushalte Houtveldweg t.h.v. Zaan Hotel
• Zwolle - NS Station achterzijde - Hanzelaan
• Zwolle - Mercure Hotel alleen met voorovernachting)

Op- en uitstapschema C

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema C

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt. Bij deze reis is Asten het centrale wisselpunt. Vanaf hier start de reis. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het centrale wisselpunt.

Centraal wisselpunt: Hotel Best Western Nobis - Nobisweg 1 - Asten.

Op- en uitstapplaatsen
• Asten - Hotel Best Western Nobis - voorzijde bij de hoofdingang(voorovernachting mogelijk))
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1

Op- en uitstapschema D

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema D

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Breda - Novotel (alleen met voorovernachting) meer informatie

Op- en uitstapschema E

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema E

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Eindhoven - P+R Meerhoven - Sliffertsestraat 304
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• IJmuiden - DFDS Terminal

Op- en uitstapschema F

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema F

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen
• Amersfoort - NS Station
• Breda - Int. bushalte Parkeerterrein Elleboog
• Gent - Van der Valk Hotel - Autosnelweg E-17

Op- en uitstapschema G

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen Schema G

Onderstaand staan alle op- en uitstapplaatsen voor deze busreis beschreven. De vertrektijd die bij de betreffende opstapplaats hoort staat vermeld in de reispapieren, die u ca. 8 dagen voor vertrek ontvangt.

Op- en uitstapplaatsen met vertrek op 12-06-24, 21-08-24, 04-09-24
• Amsterdam - NS Station Sloterdijk - P&R Piarcoplein
• Apeldoorn - Carpoolplaats - Landgoedlaan
• Arnhem - Carpoolplaats Arnhem Noord - Europaweg
• Hengelo - McDonalds - Plein Westermaat
• Hengelo - van der Valk Hotel - Bornsestraat 400 (alleen met voorovernachting)
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1

Op- en uitstapplaatsen met vertrek op 15-05-24, 10-07-24, 07-08-24
• Asten - Hotel Best Western Nobis - Nobisweg (voorovernachting mogelij)
• Den Bosch - Bushalte ingang Transferium, Pettelaarpark
• Den Haag - CS - Busplatform Centraal Station - Flixbus halte
• Rotterdam - Metro Capelsebrug P+R
• Tilburg - Zwembad Stappegoor - Stappegoorweg 1
• Utrecht - P+R Westraven - Utrecht - Griffioenlaan 1

Bekijk data & prijzen
KRAS_rood
Onze KRAS-beoordelingen worden actief opgevraagd bij klanten die bij ons hebben geboekt.
8,1
Gemiddelde beoordeling
,